Neden Yazılım Uzmanlığı Eğitimi?
Bu Eğitimi Kimler Almalıdır?
Eğitim sonunda katılımcılar, algoritma oluşturabilecek, web, mobil ve desktop için yazılım projelerinde yer alabilecek, veritabanı iletişimi ve sorgularını sağlayabilecek, proje versiyonlama ve yayınlama süreçleri hakkında deneyime sahip olabilecek, yazılım projelerinde başlangıç seviyesinden itibaren yer alabileceklerdir.
Hangisinde Uzmanlaşmalıyım? BackEnd mi? FrontEnd mi?
Bu eğitim programında; 80 Saat Temel Eğitim ve 100 Saat Uzmanlık Eğitimlerine ek olarak 100 saat video, 50 saat online etüt çalışması yapılmaktadır. Toplam eğitim içeriği 18 Hafta 330 saattir.
Bu Eğitimde Neler Öğreneceksiniz?
-Temel HTML
-Temel CSS
-Bootstrap
-Javascript programlama
-JQUERY-AJAX
-SQL (MSSQL)
-NoSQL (MongoDB)
-Temel API programlama (Node JS / WEB API)
-Web uygulama örnekleri
-Windows forms app programlama
-Desktop uygulama örnekleri
-Git
-GitHub
-Proje yayınlama
-Advanced CSS, CSS3
-SASS programlama
-Advanced javascript
-Advanced jquery & AJAX
-EcmaScript 6
-NodeJS
-MongoDB
-ReactJS
-Redux
-NextJS
-Proje yayınlama
-Object oriented programming
-Advanced SQL programming
-Advanced windows form app
-ADO.NET
-DAPPER
-ENTITY FRAMEWORK & EF CORE
-ASPNET Core MVC
-ASPNET Core razor pages
-ASPNET Core web API
-Proje yayınlama
Eğitimi alacak Kişilere Sağlanacak Ek Faydalar Nelerdir?
Sıkça Sorulan Sorular
FrontEnd Development alanında iş olanağı arayan, web uygulamaları geliştirmek isteyen, büyük-orta-küçük ölçekli tüm web projelerinde arayüz geliştirilmesinde rol almak isteyen herkesi, bu donanıma ulaşmaktır.
BackEnd Uzmanlığı Eğitimi ile .NET Core öğrenerek; platformdan bağımsız uygulama geliştirebilmek, açık kaynak kodlu bir yazılım dili olduğu için bir çok geliştirici ile global projelere destek verebilmek, esnek bir kullanım imkanı ve iş olanakları sağlaması ile geleceğe yön verecek olan teknolojileri öğrenmek isteyenleri bu donanıma ulaştırmaktır.
Eğitimi tamamlayanlar; algoritma oluşturabilecek, web, mobil ve desktop için yazılım projelerinde yer alabilecek, veritabanı iletişimi ve sorgularını sağlayabilecek, proje versiyonlama ve yayınlama süreçleri hakkında deneyime sahip olabilecek, yazılım projelerinde başlangıç seviyesinden itibaren yer alabileceklerdir.
Katılımcılar; Şirket ve kurumların Yazılım Geliştirme Departmanları veya IT’lerinde Yazılım Uzmanı, FrontEnd Developer veya BackEnd Developer olarak firmaların yazılım departmanında uçtan uca profesyonel destek sağlayabilecek bir uzman olacaklardır.
Minimum sistem gereksinimleri: MS Office (güncel), Min. Windows 10 İşletim Sistemi, min. 8GB RAM(32 GB RAM önerilen), 500 GB SSD.
Katılımcının bilgisayarına aşağıdaki programları yüklemesi gerekmektedir:
Temel Yazılım: Visual Studio 2022, Sql Server 2019 (Developer Edition),Visual Studio Code, Git,NodeJS, MongoDB
Backend: Visual Studio 2022, Visual Studio Code, Sql Server 2019 (Developer Edition), Git
Frontend: Visual Studio Code, NodeJS, MongoDB, Git
Dijital Bölümü Hakkında
Acunmedya Akademi Dijital Bölümü eğitimleri ile Sosyal Medya ve Google Reklamcılığı, Dijital İçerik ve Yayıncılık, Kodlama, E-Ticaret, Dijital Müzik ve Ses Tasarımı gibi bir çok alanda çok çeşitli bilgiler, püf noktaları, teknikler ve araçlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız.
Her biri alanında üstad kabul edilen ve sektör deneyimine sahip uzmanlar tarafından verilen eğitimleri alın, dijital işiniz olsun.
Dijital Bölümü Eğitmenleri
Dijital İşin Olsun
LinkedIn’e 2021 verilerine göre geçen yıl, tüm sektörler bazında en hızlı büyüyen pozisyonların dijital alanındaki işler olduğu görüldü.
Bu alandaki iş fırsatlarında gerçekleşen talep artışının %52 olduğu tespit edildi. Tüm dünya dijitalleşirken bir uzman olarak sen de bu değişimden fayda sağlamaya hazır mısın?